Snart 2009

Leksand sista match 2008 var igår och denna Match var hemma mot Oskarshamn där de vann med 9-1, det var en riktigt bra match.
Janne Huokko är tillbax och det märks absolut i spelet, han är en bra fot i Boxplay och Powerplay men tyvärr gjorde han inga mål igår men matchen mot Almtuna gjorde han mål.
Ric Jackman har ej kommit tillbax från Kanada men det gör ej så mkt han behöver inte komma tillbacka än även fast han kan vara grym ibland.
Även Oliver Ekman-Larsson var borta igår med en ljumskskada tror jag att det var.
Men i kväll blir det JVM tror jag hälsa mig lycka till att sätta Malin framför Hockey, hon hatar värkligen sport, Men jag ska försöka iallafall.
Annars blir det att fira nyår med Harald m Familj och MalleBalle m Familj som ska vara här idag och Temat på maten blir mexikanskt ocn nu kommer de om 20minuter hoppas att det blir roligt.
men nu ska jag titta vidare på life of ryan.

hejdå och Gott Nytt år om jag ej skriver något mer
Kram Mikkan.
(detta är en bra låt)

bra låtar<3

                                 
  
I loved you first



Enya - only time


Enya - may it be



Oh Laura - Release me (The Attic Remix)

Detta var några bra låtar<3

Jere Myllyniemi

Ja det är namnet på nyförvet i Leksand som ska slåss om Målvkts platsen med Manne och Eddie men som det ser ut så ska Leksand försöka låna ut Manne men ta tillbax honom om han behövs.
Jere Myllyniemi
är född 24Januari 1983 i Kangasala, Finland
hans längd är 185cm
vikt: 84
han har tidigar spelat i klubbar som:
KooVee Tampaere ,  Tappara,   Tampere,  Espoo Blues,  Haukat-KJT,    Rögle,   Philadelphia Flyers,    Frölunda,   Lukko Rauma,    Salamat   och Luleå.
Men jag hoppas och tror att han absolut kan hjälpa Läcken så att han kan få villa lite mer än vad han har gjort hittills för han har spelat alla matcher förutom 4 tror jag.
men nu ska jag gå puss hej:)


Mikkan

Leksand - Almtuna 4-0

Idag spelade Leksand mot Almtuna och de vann:)
Pi-Ed gjorde två mål och Janne Huokko gjorde ett mål och i tredje period så gjorde Erik Johansson mål.
Det  som var roligt var att Janne Huokko var tillbaka men nåt som var tråkigt är att David Bornhammer är skadad, en ljumsk skadad.
Ric Jackman var ej heller för han är i kanada.

Bollnäs mot Edsbyn blev 4 lika tyvärr men det var en super bra match.
Och i natt så är det JVM klockan halv 1 tror jag och vi får se om jag ska tittar eller om jag går och lägger mig och sover hahha.
Men det var allt för idag kram och puss


:)

Idag är det match mellan Almtuna - Leksand och om man är Intresserad så spelar Edsbyn mot Bollnäs och jag hoppas att Edsbyn och Lif vinner idag men det märker vi:)
skriver mer sen<3

ett tag sen.

Nu var det ett tag sen jag skrev men jag kan säga så här efter två förluster så har Leksand haft ledigt men tränat men nu den 26dec (annandag jul) så är det match igen och då mot Almtuna.
Och i Almtuna så är ju Mark Owaya borta eftersom han är med jvm i Canada som börjar annadag jul.
Sen ska jag också berätta att Ingelsten kommer lämna Kalmar FF men förhoppningsvis inte Rasmus och David Elm men en sak är säkert att Ingelsten kommer bli saknad och det kommer VIktor Elm också.
Cesar Santin försvan i sommras till FC Köpenhamn men Kalmar FF vann ju SM-guld även fast han var saknade.

På skidskyttestaffeten herranrna så kom sverige två efter österrike vilket var super roligt för förra året så var damerna bättre i skidkytte än vad herrarna va men nu är det tvärtom.
för damerna hamnade på  en 8 plats.

I bandyn i dag matchen mellan Hammarby - Edsbyn vann Edsbyn med 6-4 vilket var roligt men synd för bajen för de gjorde en bra match.
Men Edsbyn gjorde en starkare insats och vann matchen rättvist enligt mej men kanske inte enligt bajen supportrarna som var där.

Sverige spelade match mot Ryssland idag och förlorade ganska stort .
men nu har jag inget roligt  mer att berätta .<3
kram och puss /mikkan


Torsdag

Matchen igår mellan Bofors - Leksand blev en jämn och läskig match i tredje period ledde bofors  men Leksand kvitterade till 3-3 i 19 matchminuten.
Sedan blev det förläggnig och Leksands Kevin Doell gör mål och Leksand tar hem två poäng.
Men en sak jag aldrig kommer förstå mej på det är när klacken sjunger HATA. Man ska aldrig hata ett lag man ska älska sitt eget och om man nu hatar laget så är det ingen som är intresserade utan det är bara pinsamt typ.
Imorgon Spelar Leksand mot AIK och jag hoppas och tror att Leksand vinner med 4-2 men det får vi väl se imorgon.
Matchen sänds på tv så jag ska väl titta när jag kommer hem från Sara.
Det finns ej så mycket mer roligt att berätta men Eddie stod i mål matchen mot Bofors.
Men skriver säkert mer i helgen om jag hinner för på lördag ska jag hem till Min morbror och moster för min kusse fyller år och sedan efter det så ska jag hem till mormor och sova och på söndagen blir det bakning med Mormor och kansks moster
 Puss och hej

9-2 mot huddinge

Ja Leksand är tillbaka med stora siffror och det var absolut Prestbergs Lina som var grymast.
första period; 1-0 Eric Johansson ( ass: Kevin Doell) Lif
2-0 Pelle Prestberg (ass: Eric Johannson) Lif
2-1 J Rådlund (bröderna Ahlström) Huddinge

Andra perioden: 3-1 Eric Johansson (ass:Kevin Doell och Pelle Prestberg) Lif
4-1 Jens Bergenström (ass:Oliver Ekman-Larsson och Morten Green) Lif
5-1 Kevin Doell (ass: Johan Hägglund och David Bornhammer) Lif.
6-1 Kevin Doell (ass:Morten Green) lif
7-1 Johan Hägglund (ass: Jesper Ollas och Oliver Ekman -Larsson) lif

Tredje perioden: 7-2 Oscar Ahlström (ass: J Rådlund) Huddinge
8-2 Mikael Karlberg (ass: Oliver Ekman-Larsson) Lif
9-2 Ric Jackman (Jesper Ollas och Johan Hägglund) Lif

Efter att Ric gjort mål åkte han ut på matchstraff men jag tror ej han blev skadad även fast det såg så illa ut ett tag.
Manne Stod i mål.
Men nu ska jag titta på tv puss hej
Ps
 nästamatch är mot Bofors:)


hihihi

Nu är jag frisk igen tror jag iallafall och i kväll blir det att sitta och plugga (inte så kul) men har inge val.
ikväll är det Hockey Leksand - huddinge och jag tror leksand vinner den med 3-1.
men jag skriver väl mer om den matchen sen tror jag iallafall hur det går:)
Men Ullman och Huokko kommer ej spela tyvärr för båda är skadade men resten spelar och den som står i mål utses precis innan matchen.
Men jag tror det blir Manne i målet eftersom det blir en rätt enkel matchen men sist de spelade mot dem vann Leksand i str.
Men men vi märker väl vem som vinner och vem som försvinner.
Leksand har varit väldigt dåliga på tekningar och backarna i leksand står väldigt stelt, backarna måste skärpa sig och speciellt i boxplay.
även fast de kan vara gryma ibland.
men nu blir det plugg skriver mer nångon puss hej/ mikkan


YES Leksand vinner efter skakig början

Ja en skakig början det kan man gott och väl säga att matchen mot Mariestad BoIs.
Leksand börjar med att slarva med puck och är bara grymt dålig vilket resulterar i att det även blir en utvisning på Ric Jackman 7.58 och målet kommer ca 1min senare utav Fredrik Johansson och BoIs leder med 1-0.
Men Leksand kommer igen och PiEd Bellmare (Fransmanen) kvitterar och det var länge sedan han gjorde mål och ca 4min snare så gör Pelle Prestberg mål på kontring och slarv i BoIs försvaret.
1perioden slutar med 1 mål för BoIs och 2 för Lif.
och Skotten är 11 för Mariestad och 13 för lif men utvisningarna har Bois flera med hela 4min för Mariestad och 2för Leksand.
I andra period så blir det inga mål  men ett intressant spel där BoIs startar starkast men Lif kommer tillbaka och vinner skotten med 12 - 6 eftersom mariestad drog på sig 4utvsningar och Leksand bara 2.
vilket är bra för det har oftast mest utv.
I tredje perioden så gör Markus Persson som är lånad från Leksand mål för BoIs och ger dem en kvittering.
Sedan åker Oliver Ekman-Larsson ut på en utvisning som han inte ens har nåt att göra med för den som ska sitta av den är ingen mindre än den stora backen Elias Granath men han slapp.
Konstigt att domarna har noll koll.
Bara 3minuter senare när Oliver är ute på isen igen så får han en riktigt falig tackling av Christoffer Ekholm i BoIs och han åker ut 2+10 för Checking from behind.
Men några sekunder senare så är kämpen OEL inne igen.
Men under utvisningen så gör Marcus Wienstock mål och 3-2 men matchen var absolut inte slut än för att BoIs tog sats och försökte komma ner till Manne som till äran fick stå idag men kom aldrig ner.
Mariestad tar Timout och plockar ut målisen och Mikael "challe" Karlberg avslutar med att sätta 4-2 i öppen kasse, första målet efter skadan.

Som jag tidigare sa så stog Emanuel "Manne" Fredriksson idag och inte först målvakten Eddie "Läcken" Läck som fick stå och öpnna bås dörren.
Men Manne klarade dett galat för det var länge sen han körde för Lif men han har däriemot spelat lite med Hedemora.
En annan sak som är roligt att veta är att Janne Huokko kanske är tillbaka om 1½vecka och Petter Ullman om 1vecka, det skulle vara kul om Huokko kom tillbax till Aik matchen och gör mål.
Efter Dildo attacken senast på hovet som verkligen inte var okej på något sätt man skäms ju fan för att vara stockholmare man kan ju fan med bete sig som en mäniska och inte som en gris.
Just nu längtar jag till 11feb då jag ska gå och se när Leksand kommer ner till sthlm för att möta Huddinge och den tror jah ska gå med farsan som alltid.

Så här gick det i de andra matcherna:
Huddinge - Malmö 4-2
Bofors - Almtuna 4-3
AIK - Nybro 6-1
Troja/Ljungby - Växjö 4-2
Mora - Borås 3-2

Det som gör mej gladast med detta resultat är att Huddinge vann men det som gör mig mest ledsen är att AIK vann med så grymt mycket men det är ett bra lag och är absolut värda segern.

Sen kan ju tilllägga att de som är kvar i Idol och vidare till finalen i globen är Kevin och Alice.
Jag som hade hoppats på Robin och Alice i globben men men .
Han kommer bli stor på eget sätt precis som Johan Palm, vi kan ju alltid hoppas men pappa blir nog glad när han får höra att Alice gått vidare.
men nu ska jag gå och snacka med Morsan.
Puss och kram / Mikkan


Fredag = hockey

YES hockey ikväll det blir rolig:)
Leksandstars slår Mariestad BoIs och sen får man ju se Marcus "pajen" Persson som är utlånad till BoIs.
detta blir intressant tror jag<3
Pappa åkte just in till stan så då är man ensam hemma en timma innan lille brorsan kommer hem och mamma.
Om ni är intresserade utav hockey så går Leksand - Maristad på tv4sport klockan 19.00 tror jag inte helt säkert men jag ska se på det.
Eftersom man heja på Leksand såklart.
Men ska städa lite till inne på mitt rum men jag skriver så snart som möjligt:)
// mikkan


Sjuk :(

Förlåt att jag ej har skrivit på ett tag men det är fullt upp med skolan och allt typ så jag har inte hunnit.
Idag gick jag hem efter lunch och matte provet och la mig på soffan men ska väl snart ta en varm ducsh för det är grymt kallt på mitt rum.
det som har hänt sen sist är att jag var i kyrkan i Söndags eftersom jag ska komfimera mig och det var väl mysigt men lång tråkigt.
Jag har varit och sätt på Bio med MalleBalle ovh varit med Manduz.
Men mest av allt har jag pluggat men fattar jag nåt nej självklart inte enligt mig.
Idag snackade jag med Linda och hon säger samma sak som jag säger :
Mycket enklare att vara singel än två men mycket mysigare att vara två än att vara ensam:)<3
Vad tycker ni alla andra ?

Imorgon har jag matte prov b-delen
Och fredag omprovet på HK (hem och konsumetkunskap)
På lördag ska jag träffa Sara kanske inte helt säkert men troligtvi det märker vi väl:)
men jag ska säga så här ska skriva så mycket jag kan men det kanske kan bli dar i mellan rym men nu ska jag gå :)
Puss och Kram Mikkan


RSS 2.0