efter tredje, förläggnig och Straffar

Synd så blev det inte Leksand vinst men 3perioden var Leksands och förläggnigen var mest slänging fram och tillbaka och Straffarna var läskiga och nerviga.
Straff läggarna i Leksand var:
Kevin Doell - Mål
PiEd Bellmare - Mål
Pelle Prestberg - i stolpen
Kevin ´Doell - Kristens feta benskydd ivägen.

Moras straff lägare:
Genaway - Mål
Markus Eriksson - Mål
Marion Kempe - utanför
Markus Eriksson - Mål

det betyder att det blev 4-3 i straffar till Mora men enligt mej så skulle Leksand vunnit men nu blev det inte så men men.
I trejdje Perioden  så blev Robert Kristan sur över något och stog och tjafsade med 'SuperStars. Och när Mora tog TimeOut så åkte han inte dit utan han tjafsade med klacken istället.
Och sen en till sak så är jag less på alla jävla idioter som så fort det inte går bra på Leksand bara klagar över spelarna men det kan inte alltid vara bra och sen en sak till skyll inte på målvakten, vist finns det puckar de bör ta men Backarna måste också göra ett bra spel för att det ska funka för målisen.
Så ni som är riktig fans gnäll inte när laget förlorar utan ta det med en känga och gå vidare och tänk att de vinner i nästa match. Det är bara larvigt att gnälla.
Jag gillar inte mäniskor som skriker Hata för att man ska Älska sitt eget lag och inte hata ett annat lag och vist kan du ogilla laget men inte fan är någon annan intresserad om du hatar ett lag förutom de idioter som håller på med samma sak!
Nästa match Leksand spelar är i Ejendahls på Söndag mot Sundsvall och då reffar Andreas Diaz Karlsson matchen<3
kramochpuss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0